LEGEVAKTA OG NORSK TACO

  • Skrevet 17.03.2017
  • Klokken 17:11


Det må alltid være et eller annet, spesielt når jeg er hjemme... Gjett hvem som endte opp på legevakta i går? Kvelden før fikk jeg plutselig sykt vondt bak på ryggen hver gang jeg pustet inn, men tenkte at det kanskje bare var pga måten jeg satt på helt til det ikke ville gi seg. Dan forsikret meg om at det kom til å være helt borte når jeg våknet - men det visste jeg allerede da at ikke kom til å skje. Det ble nesten null søvn den natta...

Uansett - morgenen etter var det rett på legevakta for å prøve å finne ut hva som var galt. Først så sjekket de faktisk for blodpropp på grunn av p-pillene og jeg ble litt skremt, men etterhvert fant de ut at det faktisk var på grunn av forkjølelsen. Det har tydeligvis ført til at det gjør vondt i lungene når jeg puster inn ettersom at pusten blir så tung når man er så forkjøla. Ikke noe mer å gjøre med det annet enn smertestillende og hvile, men nå er jeg heldigvis mye bedre!

I går kveld lagde vi også typisk norsk taco her hjemme, noe som var på tide siden jeg ikke kan huske sist jeg spiste det, også ville jeg at Dan skulle få prøvd det. Det var like godt som jeg husket! Også har jeg begynt å se på Prison Break - endelig! Det virker veldig bra så langt. 

// Always has to be something... Yesterday I had to go to the doctor to check what was wrong because my back was hurting so much every time I took a breath. Turns out it was because of my cold, and I just have to take paracetamol and rest until the pain is gone. I'm happy that it wasn't more serious like they thought at first, and I'm already so much better! 

Yesterday we made typical Norwegian taco here at home, I haven't had it in so long so it was about time, and I also wanted Dan to try it. Was as nice as I remembered! I also finally started watching Prison Break, and so far it's really good!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits