PREMIERE - PARADISE HOTEL

  • Skrevet 13.03.2017
  • Klokken 14:28

Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b5 preset

I kveld er det endelig premiere på Paradise Hotel, og for første gang er det folk jeg kjenner som er med - så jeg gleder meg til å følge med fremover! I kveld er det premierefest, men jeg har allerede billett hjem til Bodø i dag - så jeg får sett det der sammen med Dan (får prøve å oversette litt til han da). Kunne vel ikke vært en mer perfect match når det kommer til paradise enn marjoh, så det kom aldri som noe sjokk. Det er premiere i dag på tv3 kl 22:30! 

Nå skal jeg straks komme meg på flytoget, så møter jeg Dan på Gardermoen! Husker at jeg pratet med ei svensk venninne i London da jeg jobbet i Miss S om hvor gøy det egentlig hadde vært å kunne ta med noen hjem til der vi er fra - å vise noen som er fra en helt annen plass hvor vi kommer fra og hvordan det er å bo der. Og nå skjer det! Gleder meg masse til å bare slappe av, kjøre igjen, spise god mat som mamma alltid lager og vise han rundt. 

// Paradise Hotel premiere tonight! It's a norwegian reality show and Martine is on it this year, so I'll be watching tonight!

I'm going to the airport very soon where I'll meet Dan again. I remember talking to a swedish friend when I was working in Miss S about how nice it would be to bring someone home to the place we grew up and spent so much time - to show someone where you're from when it's a lot different from where they are from, and now I get the chance to do that. I'm really excited! It will be so nice just relaxing, driving again, eating food my mom always make and show him around. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits