VEGGIS BURGER

  • Skrevet 11.03.2017
  • Klokken 15:38

Reunited <333

Mathilde kom til Oslo i går kveld, og planen var egentlig å dra ut - men da Martine og jeg ventet på at hun skulle komme ble vi mindre og mindre gira. Så vi ble alle enige om å dra å kjøpe mat og snacks til tross for at vi alle var ordnet og klare. Noen ganger blir det bare sånn. Føler at hodet mitt er litt rart etter tidsforskjellen fra Thailand og Norge enda, så jeg trengte noen ekstra timer med søvn. Vi dro å kjøpte vegan burger på Deli de Luca, som var overraskende god!

I kveld skal vi i bursdag, så da blir det faktisk ut. Aner ikke hva jeg skal ha på eller noe, men akkurat nå skal jeg bare fortsette å slappe av med Mathilde og Martine. Det kommer en video straks, så stay tuned! 

// Mathilde came to Oslo last night, and the plan was to go out but we ended up buying vegan burgers and staying in. Think I'm a bit jet lagged after the trip, so I needed lots of sleep. Tonight we're going out for a birthday - have no idea what to wear or anything, but for now I'm just going to chill with Mathilde and Martine. Video is coming up soon as well, so stay tuned! 


kommentarer: 1
Bør jeg søke uføretrygd? Og vil da advokaten fra Codex stille opp? Eller mine kolleger og ledere i NAV?

Legg igjen en kommentar

hits