TODAY IN OSLO

  • Skrevet 10.03.2017
  • Klokken 17:39Dagens outfit! Så godt å våkne til sol og fint vær her, til tross for at det ikke kan sammenlignes med Thailand da. Kan faktisk ikke huske sist jeg var i Oslo og ikke bare på Gardermoen for å reise videre - men det er veldig godt å være tilbake! I dag dro jeg som sagt til frisøren og har endelig fått tilbake hårfargen jeg trives best i. Bildene ovenfor har blitt tatt før jeg dro dit just so you know. 

Ellers har jeg og Martine laget videoblogget i dag, og det eneste jeg kan si er - gled dere! Haha, den siste... Vi skal få redigert de ferdig så snart som mulig. Jeg er snart ferdig med den fra Thailand også - så den kommer i løpet av de neste dagene! 

Nå skal vi bare slappe av - så tar vi kanskje en tur ut når Mathilde kommer i kveld!

// Today's outfit! So nice waking up to sunshine here in Oslo as well, even though you can't compare it to Thailand. I actually can't remember the last time I went in to Oslo and didn't just stay at the airport for a stopover. Feels good being back! As I mentioned earlier I went to the hairdresser today and fixed my colour. (Photos was taken before that). 

Other than we've been filming videoblogs today - and the last one, haha woow... We will edit them asap and post them soon! I'll be finishing the video from Thailand very soon as well, so stay tuned for that one!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits