JEG ANBEFALER...

  • Skrevet 22.02.2017
  • Klokken 18:37

Tid for innlegg nr. 2 med anbefalinger da - here it goes;

1. Første jeg kommer på i akkurat dette sekund - jeg anbefaler dere alle å smøre dere med høy nok faktor!! Seriøst... Jeg hater å være solbrent og jeg føler at jeg er så slem mot kroppen min... Har ikke telling på hvor mange ganger jeg har smurt meg med fuktighetskrem, men jeg føler at det kanskje kan hjelpe litt? Godtar alle kjerringråd dere har altså. 

2. Jeg anbefaler dere å gripe alle muligheter som kommer deres vei. Små, store - det kan komme så mye bra ut av det. Jeg merker at dette blir et innlegg med litt mer viktige anbefalinger som ikke inngår i kategorien "ting man kan gjøre eller kjøpe eller se eller noe av det der". Fin kategori, ja, men dere skjønner. Jeg hadde verdens verste natt her i Thailand, på grunn av tankene mine. Egentlig på grunn av boka jeg leser da. Krimbok, men det står så mye om døden og alt det der. For første gang begynte jeg virkelig å tenke og kjenne på at vi alle skal dø en dag - da mener jeg virkelig. At alt vi er nå blir helt borte. Om 100 år er vi vel glemt. Jeg hater virkelig å tenke slik, og skulle ønske at det var enkelt for meg å se det på en annen måte enn vitenskapelig - da trenger det ikke føles så ille. Ikke vet jeg, men herregud som jeg hater følelsen det gir meg. Å tenke på alt det. Derfor synes jeg virkelig det er på tide for oss alle å starte å drite i hva alle andre synes om hver minste lille ting (om du ikke har gjort det enda), gripe muligheter og være spontan. Det er dette som er livet ditt og du får bare være deg en gang.

Processed with VSCO with f2 preset

3. Jeg anbefaler å endre tankegangen din hvis du føler at penger er det som betyr mest, det viktigste du kan ha. Helt ærlig føler jeg at jeg har sett veldig mye av det i det siste. Kan ha noe med stedet jeg er på akkurat nå. Penger er viktig - det kan jeg ikke nekte på. Men betyr det mer enn kjærlighet, noe ekte? Det er det du vil sitte igjen med til slutt. Vil du være lykkelig hvis du ser tilbake å innser at alt du gjorde var å tenke på pengene du hadde, pengene du skulle få? Hvor er minnene, smilene og kjærligheten da? 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits