LONDON I THAILAND

  • Skrevet 18.02.2017
  • Klokken 17:53

Altså - jeg merker hvor glad jeg er blitt i London når jeg blir overlykkelig for å finne en Starbucks for å kunne kjøpe min elskede kaffe og slappe av litt der - som jeg alltid gjør hjemme i London. Også måtte jeg finne en plass der jeg kunne få veggis pizza - som jeg spiser masse av i London. Det gjorde jeg selvfølgelig rett ved Starbucks. Eneste forskjellen, og egentlig en ganske stor en, var at jeg kunne sitte ute i sola med pizza og boka mi. Ute. Uten å fryse i hjel. Det er egentlig ganske digg. 

Men det er ikke bare det - det er første gangen jeg har merket på savnet av en by, et sted. London har nok alltid vært en spesiell by for meg, til og med før jeg flyttet hit. Og det kommer nok byen til å fortsette å være også. 

// I realised today that London do have a special place in my heart and for the first time I actually felt like I kinda missed a city, place, country. It will probably always be a special city to me - it used to be that even before I moved there.

I was so happy when I found a Starbucks and could get my coffee and just chill there for a bit like I usually do home in London. I also had to find a veggie pizza somewhere, which I eat all the time in London - and I really really missed it. The biggest difference was that I could actually go outside and enjoy my food. Outside. In the sun. Sounds nice, yeah? Ah it was soo nice. So today I've just been a weirdo walking around smiling to myself and being happy because of these small, stupid and really really nice things, haha.

Processed with VSCO with p5 preset

Så i dag har jeg egentlig bare gått rundt for meg selv, med et smil om munnen. Nå har jeg forhåpentligvis fått London-dosen min for en liten stund og er veldig klar til å nyte strandlivet i Hua Hin! Ahhh det blir godt nå. 

Jeg lager jo en liten video fra hele Thailand-turen, men tenkte å lage en video til dere fra en dag her borte - kanskje hvordan en dag i Hua Hin ser ut? Nå vet jeg jo ikke det enda selv, men vi kommer dit på mandag - så hvis dere synes det høres bra ut gjør jeg det!

// I've got my little taste of London now, and I can't wait to just enjoy the beach life in Hua Hin! I might also film a vlog to you guys so you can see how a day here would be if you think it would be fun! I will be making something from the whole Thailand trip as well.


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits