PÅ TIDE Å REISE IGJEN

  • Skrevet 15.02.2017
  • Klokken 18:38Ahhh internettet har vært så irriterende i dag. Det er fint på dagen hvis jeg er i området rundt bassenget, men på dagen er det helst andre ting jeg vil gjøre enn å sitte med macen - og på kveldene er det alt for mørkt til å sitte der borte. Jeg må seriøst stå rett ved døren for å prøve å overføre bilder fra mobilen til macen, så derfor får dere vente litt ekstra på bildene fra denne plassen.

Egentlig er det bare teit å klage på noe så "uviktig", men jeg vil veldig gjerne få oppdatert her og pratet med de hjemme uten problemer, også har jeg jo en video jeg veldig gjerne vil få lastet opp, men jaja - alt til sin tid! Jeg har det veldig fint her så langt i hvert fall, og i morgen er det på tide å dra til et nytt sted igjen! Det er vel egentlig for en bursdag til en kompis av pappa - så blir det skikkelig ferie etter det. Hua Hin og strandliv, så Pattaya og deretter noen få dager i Bangkok. Det blir fint! 

Først står det en lang biltur på planen i morgen tidlig. Jeg synes det er så behagelig å sove i bil, så det gjør meg egentlig ingenting. 

// So difficult to update today because of wifi, and I really want to keep up this with pics and updates as well as talking to everyone at home - so been annoying me a bit tonight. I have to admit I don't really have any reason to really complain because everything else is so good at the moment. Will show you some photos from this place as soon as I get to transfer pics to my laptop.

Soon we'll be going to Hua Hin which I'm really excited about because we'll be staying close to the beach - same with Pattaya which we're going to after that, and then a few days in Bangkok. 

But first we'll be going to someones birthday - that means a long drive tomorrow morning and a new hotel for a few days. I don't mind spending some time in a car to be honest - I really like falling asleep that way. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits