THAILAND - 21.05

  • Skrevet 12.02.2017
  • Klokken 15:25

Fremme i Thailand! Var vel egentlig det for en god del timer siden, men har ikke fått meg til å komme ned i lobbyen før nå. Det er nett på rommet også, men veldig dårlig så det beste er uten tvil å ta med macen ned hit. Her ser dere altså meg for ca en time siden. Etter en tur på kjøpesenteret og en lang og veldig nødvendig powernap. Overraskende nok føler jeg ikke at døgnrytmen min er ødelagt i det hele tatt, om noen timer kommer jeg til å sovne igjen og da står jeg opp i morgen til vanlig tid.

I morgen blir det en hel dag til å nyte varmen og bare være ute i sola. Digg!

Vi skal bare være på dette hotellet i to dager, før vi drar videre til andre steder som jeg forteller dere mer om senere! Jeg skal få tatt flere bilder til dere i morgen også. Dagen i dag har for det meste gått til siste del av reising og å komme seg på plass.

// Finally in Thailand! Sitting in the lobby with my laptop at the moment. Pics shows me about an hour ago after a trip to the mall and a looong powernap that was very needed. Don't think I'll feel any jetlag as I'll probably go to sleep in a couple of hours then wake up to a normal time tomorrow. 

We'll stay at this hotel for two days, then move on to different places that I'll tell you guys more about when we leave! I'll take more photos as well the next days, but today has just been a day for the last bit of traveling and settling in. 


kommentarer: 1
Marie Oma

12.02.2017 kl.16:54

åå , misunner deg som er i Thailand! :D Kos deg! :D

Legg igjen en kommentar

hits