PHOTOSHOOT - THREE LOOKS

  • Skrevet 08.02.2017
  • Klokken 13:32

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Noen bilder fra shooten i går. Det var håndlagde kroner og vintage designer smykker - i tillegg til veldig passende makeup for hver look. Det ble en ganske fin dag ettersom det var med en makeup artist fra jobb og vi spiste både pizza og drakk gin and tonic mellom bildene. 

I dag er jeg helt seriøst kledd ut som en avatar fra et spill for et svært event her i London og det minner meg om hvorfor jeg har et hat elsk forhold til modellbransjen, men så er pengene ganske gode og jeg trenger ikke akkurat å gjøre stort - så jeg kan vel egentlig ikke klage. Siste dagen med jobb før jeg får ferie i over en måned så jeg burde vel egentlig bare være veldig glad akkurat nå. Kanskje jeg får tatt noen bilder av hvordan jeg ser ut senere i dag, kanskje...

// Some snapshots from the shoot yesterday. It was handmade crowns and vintage designer jewelry with makeup that went really well with every look. We ended up eating pizza and drinking gin and tonic between shots so it turned out being a really good day. Today I'm working for my modeling agency - last job before I get to go on holiday for over a month! I can't wait.


kommentarer: 1
Victoria Larsen

08.02.2017 kl.14:48

Flotte bilder!

Legg igjen en kommentar

hits