DELEN JEG HATER

  • Skrevet 05.02.2017
  • Klokken 22:43

Elsker å reise, hater å pakke... Den egentlige grunnen til at jeg hater det er vel egentlig fordi jeg må prøve å presse med alle klærne jeg vil ha med, og det funker aldri. Så da ender det opp med at jeg må ta ut mange plagg som jeg egentlig vil ha med og blir litt sånn trist til tross for at jeg vet at jeg bare ender opp med å bruke halvparten av det jeg har pakket med. First world problems uten tvil jeg vet, men min blogg, som vil si at jeg egentlig har lov til å klage på sånne uviktige ting her. 

Så har dere sikkert skikkelig lyst til å høre om planene mine reste av uka so here it goes - I morgen blir det mest sannsynlig en shoot og jeg må shoppe litt div, tirsdag blir det enda en shoot med en makeup artist fra jobb, onsdag jobber jeg, torsdag blir det Valentines Day med Dan siden jeg er i Thailand når det egentlig er (cute jeg vet), og på fredag er det videre til Oslo - før jeg reiser til Thailand på lørdag! Busy, men fint. Jeg liker det.

// Love traveling, hate packing... The real reason is probably the fact that I can't bring all the clothes I want, and it makes me kinda annoyed and sad even though I will end up wearing only half the clothes I brought. First world problems I know, but it's my blog so I'm allowed to complain over stupid things like that here. And I'm guessing you all really want to hear about my plans for this week so here it goes - shoot tomorrow, shoot Tuesday, work Wednesday, Valentines Day on Thursday because I won't be here for the real date, then off to Oslo on Friday and then I'll be leaving for Thailand on Saturday. Busy, but nice. I like it like that.  


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits