JEG ANBEFALER...

  • Skrevet 03.02.2017
  • Klokken 00:43

Tenkte å starte noe nytt - et innlegg med anbefalinger fra meg. Ikke noen faste ting, alt fra reiser til mat til klær. Jeg skal prøve å få til et sånn her innlegg hver uke!

Rop ut om det er noe mer dere vil høre om. 

Processed with VSCO with b1 preset

♥ Film: Ingen tvil om at dette må være Moana! Jeg som aldri har vært skikkelig glad i Disney filmer endte opp med å like den veldig godt. 

♥ Sang: Sangene fra Moana... Går på repeat om dagene, haha. Dere skjønner vel at dere burde se filmen nå?!

♥ Mat/snacks: Falafel wrap fra EAT. Ganske sikker på at du ikke finner stedet i Norge, men uansett - har du ikke prøvd falafel så er det på tide. Og ikke prøv sånn frossen ferdiglaget fritert, men hjemmelaget. Om du ikke lager den selv så dra på et sted hvor du får den slik.

♥ Drikke: Soya Latte. Jeg drikker det hver eneste dag når jeg jobber. Prøv fra Starbucks. Den er best.

♥ Klær/innkjøp: Fishnet tights. Har fått litt dilla på det nå. Nå som det er kaldt enda er det kult (og en smule varmere) å ha det under et par ripped boyfriend jeans. 

♥ Sminke: Min trofaste foundation. Jeg har prøvd en god del forskjellige - både dyre og billigere. Hvordan kommer jeg alltid tilbake til? Max Factor Face Finity All Day Flawless 3 in 1. Den holder hele dagen og blir ikke oljete etter noen timer. Helt klart min favoritt! 

Processed with VSCO with g3 preset

♥ Accessories: Choker. Jepp - fortsatt der. Men - de som ser ut som ordentlige smykker elsker jeg akkurat nå - sølv, glitrende, diamanter. Sååå fint! Skal vise dere bedre så snart som mulig!

♥ Reise: En plass jeg ville anbefalt dere å reise - Milano! Milano på sommeren. Ah - det er noen måneder jeg aldri kommer til å glemme. For en fantastisk fin by <3

Processed with VSCOcam with f2 preset


kommentarer: 2
lisarorvik

03.02.2017 kl.06:23

Kjempe fine tips :)

Ariel

03.02.2017 kl.13:49

Takk for tips! ;D

Legg igjen en kommentar

hits