EARLY BIRD

  • Skrevet 02.02.2017
  • Klokken 11:55

Akkurat nå sitter jeg på Starbucks for å redigere ferdig videoen av meg og Amy, drikker kaffe, planlegger det jeg må kjøpe før Thailand som bøker, solkrem, solbriller og prøver egentlig bare å være ganske effektiv før jobb. Det er det jeg elsker med å bo i Stratford, jeg går forbi Westfield hver dag til stasjonen, og da er det like greit å dra litt ekstra tidlig for å få tid til å gjort unna litt forskjellige ting. De få timene har så mye å si når man jobber hele dagen. 

Også holder jeg egentlig på å skrive et veldig personlig innlegg som jeg aldri trodde jeg skulle, men jeg har bare tenkt litt på det i det siste - og føler kanskje det er ganske viktig også. Vi får se! 

// Right now I'm at Starbucks, finishing editing the video of me and Amy, drinking coffee, trying to make a plan of things I need to buy before Thailand like sunglasses, sunscreen, books and not really a lot more but I'm weird so need to make sure I don't forget anything important. Just trying to be really productive before work really. That's what I love about living in Stratford, I walk past Westfield every time going to the station so why not go a bit earlier and have time for a coffee and get some things done. 

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits