FØLELSEN AV Å VÆRE HJEMME

  • Skrevet 15.01.2017
  • Klokken 23:42

Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset
Processed with VSCO with p5 preset

Litt flere bilder av den nyeste jakka i garderoben! 

Det var godt å komme tilbake til London forresten, har egentlig ikke vært ordentlig hjemme før i dag og kjenner at det blir godt å få noen ekstra timer med søvn. Chanel i Covent Garden er ganske rolig for tiden, kan nesten ikke sammenlignes med rushet før jul. På en måte liker jeg det bedre sånn her - jeg får mer tid til å bli kjent med kollegaer og i tillegg lære mer om produktene osv.

Rart hvordan et sted kan føles som et hjem på grunn av mennesker. Jeg føler meg liksom ikke hjemme fordi jeg er i Bodø, eller fordi jeg er i London. Jeg føler meg hjemme når jeg er med de rette folkene. Det spiller ingen rolle hvor jeg er. Et sted, en by eller et land kunne aldri ha fått meg til å føle meg som hjemme. Den følelsen kommer av de rette menneskene. Sånn er det for meg i hvert fall.

Det kommer forresten noen videoblogger i nærmeste framtid - gled dere!  

// More pics of the jacket. Even though I couldn't see myself living there - I can't deny how beautiful Norway is. Just the light and the snow and the nature. Sooo pretty.

It's nice being back in London by the way. Weird how a place I used to have no deep connection to can feel like a home because of some people. Probably the closest thing I could get to feeling like home somewhere. I don't think it could ever be about a place, city or country - it has to be about people there. That's how it's always gonna be for me.  


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits