TILBAKE TIL Å VÆRE STRESSA

  • Skrevet 12.01.2017
  • Klokken 15:26

Processed with VSCO with p5 preset

Neida... Joda. Eller? Altså jeg tror egentlig jeg ble født stressa, men kontrastene fra livet i Bodø til livet i London er ganske store. I dag har jeg en shoot for Lulu Guinness igjen, koselig at de vil ha meg tilbake! Det er bare en halv dag, så etter det drar jeg tilbake til kjæresten og blir der. Ellers jobber jeg for Chanel i Covent Garden resten av januar. Så blir det mest sannsynlig bursdagsfeiring i helga og London-livet begynner å gå sin gang igjen. 

I februar drar jeg heldigvis til Thailand og får nesten en hel måned i sol og varme - og tid til å bare nyte å ikke gjøre noe spesielt. Så er planen Norge en tur igjen - må nesten vise Dan hjembyen min. Jeg må innrømme at jeg liker å være stressa, i alle fall når det rett og slett er fordi det er så mye som skjer. Så mye bra. 

// Back to London life. Being busy, stressed out and happy. Today I've had a shoot for Lulu Guinness again, nice to hear that they wanted me back again! It was only for half a day, so right now I'm on my way back to Dan's. Other than that I'll be working for Chanel in Covent Garden for the rest of January. Then I'll be going to Thailand in February for almost a month, and after that the plan is to go back home again - with Dan so he can see my hometown. 

Not too bad being stressed and busy again, at least not when it's only good things happening. Really good things. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits