GLITTER & EYELINER

  • Skrevet 13.12.2016
  • Klokken 00:54

Processed with VSCO with b1 preset
Processed with VSCO with b5 preset
Processed with VSCO with b1 preset

Sminkelook fra før jobb her en dag. Jeg nevnte jo at jeg skulle jobbe for Chanel, men det ble ombooket så jeg starter denne uka! Gleder meg til å gjøre mer makeup nå, og lære enda mer om deres produkter. Skal oppdatere dere om det så snart jeg har hatt min første dag - som er på onsdag! 

Ellers har de siste dagene vært ganske slappe, men fine. Vi feiret bursdag til Jen på fredag og etter det har jeg vært hos Dan og fått han hekta på Skam. Har begynt å sett fra sesong 1, og jeg husker faktisk veldig lite - så da blir det enda bedre. Har også fått litt hjemlengsel, og enda mer av å Skype med mamma samtidig som jeg ser huset og rommet mitt, og hvor koselig det er hjemme akkurat nå. Også ble det ikke så mye bedre av å prate med Mathilde og Martine som er hjemme nå, så jeg fant ut at jeg like gjerne blir med mamma hjem en tur etter nyttår. Det blir så bra! Det er helt klart på tide nå. 

// Makeup look from before work last week. This week I'll hopefully be doing more makeup at work, for Chanel, I was booked for a different brand last week so Wednesday will be the first one doing makeup. These last days have been pretty lazy, but good. Celebrated Jen's birthday on Friday, and rest of the weekend I spent with Dan getting him to like Skam almost as much as me. It's a Norwegian show but seems like it's getting more popular around the world now. You could probably compare it to Skins, but just better. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits