HVA SOM SKJEDDE MED KIKO - OG NY JOBB!

  • Skrevet 01.12.2016
  • Klokken 17:19

Altså - er det en ting jeg har lært så er det at hvis du ikke er lykkelig med det du gjør, hvor du er, eller generelt livet ditt - så gjør en endring! Bare bestem deg for det og har troa på deg selv.

Processed with VSCO with p5 preset

Jeg har mye jeg kunne sagt om Kiko - ikke en eneste person som var der da jeg startet er der fortsatt - og det er det en grunn til. For det første ble jeg lovet at jeg kunne bli makeup artist etter tre måneder, noe som var det eneste som holdt meg der når hele managementet var så elendig. Men jeg vet jo at jeg ikke hadde vært fornøyd med å jobbe på en sånn plass uansett om jeg var makeup artist eller ikke. De gjør så og si ingenting etter boka. Vi får ikke payslips hver måned - som man egentlig er forpliktet til å gi de ansatte, jeg måtte vente i tre måneder for å få betalt for den første måneden min der og ikke hadde de tenkt å hjelpe meg med det - i tillegg til at utallige ansatte ble betalt feil hver eneste måned. Like etter at jeg startet ble managementet byttet ut med noen som virkelig ikke aner hva de gjør og jeg har ærlig talt ikke opplevd noen som gjør en mer uproff jobb - de kunne stå nede timesvis å få hjelp med sminken sin, men så snart de oppdaget ansatte som pratet sammen var det helt krise. 

Jeg bryr meg helt ærlig ikke om du er sjefen min eller kunden min, men hvis jeg skal gi deg respekt så forventer jeg å få det tilbake. Dermed begynte jeg rett og slett å bli helt likegyldig til jobben min og kunne ikke brydd meg mindre om du var manager eller supervisor eller hva enn rollen din var, fordi jeg vet at jeg kunne ha gjort din jobb mye bedre enn du gjør den - og jeg vet at jeg, blandt så mange andre som var/er der, er alt for god for den plassen. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om jeg ikke dro på jobb, jeg vet at de ikke ville ha sparket meg fordi de trenger folk, men sånn vil jeg ikke ha det - og jeg vil ikke jobbe på en plass som ikke gir meg utfordringer eller noe som helst glede.

Processed with VSCO with p5 preset

Så jeg bestemte meg for å slutte på dagen, og like etter sendte jeg inn CV til et sminkebyrå.

I dag dro jeg altså inn på intervju, og nå har jeg fått ny jobb! Endelig får jeg være makeup artist og jeg kommer bare til å jobbe med luxury brands som Chanel, Dior osv. Det er så mange nye fordeler med denne jobben også, og jeg er så glad for at jeg nok en gang hørte på meg selv og gjorde det som føltes rett - til tross for at jeg at flere ville ha bedt meg om å vente med å ta et så spontant valg som å bare slutte uten noe som helst jobb i bakhold. Nok en gang viser det seg at det beste er å følge magefølelsen - og at det er ganske fint å være spontan i blant også! Hvis ikke hadde jeg ikke fått denne muligheten, og ikke minst så hadde jeg ikke vært her i London...

Rart hvor fort man kan gå fra å være skikkelig lei, til å bli skikkelig glad - bare ved å høre på seg selv, er det ikke?


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits