TRENGER FLERE TIMER I DØGNET

  • Skrevet 09.11.2016
  • Klokken 20:01

Mer stressa enn vanlig? Tja, kanskje en smule. For det første blir jeg så forbanna når byrået vi leier hos ikke klarer å holde det de lover. Fortsatt null internett i leiligheten. Dermed må jeg bruke enda mer tid på sinnamailer og meldinger og telefoner. Som om jeg ikke har nok å gjøre fra før.

I tillegg har jeg shoots hele helga pluss mandag. Både testshoots og jobber. Det er jeg selvfølgelig dritglad for og selv om det er lite med tid og mye stress er det i slike situasjoner jeg liker meg, og akkurat nå trenger jeg sårt nye bilder! Føler jeg i hvertfall. Jeg må finne frem ulike outfits og også planlegge litt for bloggen - tar selvfølgelig bilder til dere også! 

Også må jeg balansere det med jobben på Kiko også. Jeg har jo en kontrakt, så uansett hvor mye modelljobbing det blir må jeg huske å gjøre alle timene mine. 


I tillegg har jeg fine folk jeg vil bruke tiden min med.

Også har jeg jo bursdag snart, og det må jeg kanskje planlegge litt nærmere. Til nå har jeg helt ærlig ikke gjort en dritt. 

I tillegg til alt dette ble Donald Trump president i dag, og det gjør meg forbanna det også.

Mer forbanna enn det jeg blir av å ikke ha nok timer i døgnet. 


Jeg har det fint altså, skikkelig fint egentlig. Jeg har bare masse å gjøre, stresser mye, men skjønner jo samtidig at jeg egentlig er veldig heldig, og skjønner samtidig ikke hvorfor folk er dumme nok til å ville ha en slik president.

Jeg har en følelse av at flere stemte på han rett og slett fordi det har vært så mye styr i forkant om hva som ville skjedd om han ble president, og mennesker er vel en smule for nysgjerrige til tider...


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits