FLYTTING OG STRESS OG GLEDE

  • Skrevet 01.11.2016
  • Klokken 20:53

Processed with VSCO with p5 preset

I det siste har jeg hatt det veldig travelt med flytting, men endelig begynner ting å komme på plass! I går flyttet jeg alt jeg har til det nye stedet med stor hjelp, som var veldig nødvendig - pluss en uber xl... Det hadde faktisk vært helt umulig å tatt med så mye frem og tilbake på undergrounden - og det hadde egentlig bare gjort alt så mye mer komplisert og vanskelig enn nødvendig. Vi fikk med alt på en tur og til tross for at rommet ser bomba ut akkurat nå er jeg veldig fornøyd.

Det er faktisk mitt favoritt sted så langt (til tross for at jeg bare har vært der en natt), men jeg liker rommet veldig godt - det har peis, speil, en god del plass til klær og det er ganske stort. I morgen kommer Amalie også, som skal bo med meg, og det blir så bra! Tiden har gått så fort og det er så rart at vi er i november allerede nå. Ikke lenge til bursdagen min og besøk hjemmefra heller! Til tross for at den siste tiden har vært veldig stressende, er alt egentlig veldig bra nå. Livet er ganske fint! 

Det kommer et innlegg senere angående Halloween forresten, noen av dere har vel kanskje sett hva jeg bestemte meg for å gjøre på Instagram - men jeg lager et eget innlegg her! Jeg sminket flere andre folk også - og det fikk meg til å innse hvor mye jeg liker å gjøre slike ting, så kanskje det er noe jeg kommer til å gjøre enda mer av fremover. Ikke så vanskelig ettersom jeg jobber med sminke nesten hver dag!

// Lately I've been pretty stressed about all this moving stuff, but things are finally coming together now! Yesterday I moved all my stuff to my new place (with a lot of help), had to get an uber xl as well, and I'm so happy I didn't decide to take the underground. That would've been a disaster. Even though the room is a mess right now because of my stuff being everywhere - I'm really happy about how it looks and the size. Tomorrow Amy is coming as well and I'm so excited. It's gonna be so good living with her. Can't believe how fast time passes either - we're already in November, my birthday's soon and I'm getting visit from home really soon as well. Even though these last days has been quite stressful and I'm still stressing about other stuff like always - things are pretty good, and I'm just happy about how everything is at the moment and all the stuff I have to look forward to. 

Posting my Halloween look soon as well, some of you might have seen it on Instagram - but I'll make a separate post here in a bit! 

Processed with VSCO with p5 preset


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits