PÅ TIDE Å STRESSE LITT IGJEN, DA...

  • Skrevet 24.10.2016
  • Klokken 23:50

Som om jeg ikke gjør det nok fra før, haha... Altså - er det en ting jeg hater så er det å pakke. Pakke og flytte ting. Og det er akkurat det jeg skal gjøre nå. Prøve å få tid til det mellom jobb og alt annet. Jeg vet jo at det går fint, og at det blir utrolig godt å komme seg på plass i den nye leiligheten. Det gleder jeg meg allerede masse til. Det er bare all jobben som må gjøres først som er irriterende. 

Jeg vet helt ærlig ikke helt hva som er planen med alle klærne mine for eksempel - hva skal jeg gjøre med de når jeg drar fra London? Eller rettere sagt HVOR skal jeg gjøre av de?! Jaja, vi får se - en ting som er helt sikkert er i hvert fall at jeg tar med alt til det nye stedet. Uansett hvor mange turer fram og tilbake det innebærer. Heldige meg har folk som kan hjelpe meg også da, så det kan ikke bli alt for mange turer med flyttelasset. 

Jeg har i hvert fall funnet stedet, og betalt slik at det er og forblir mitt til innflytningsdato. Tror dette blir veldig bra! 

// Time to get stressed again I guess. How did I get so much stuff when I only moved here with one suitcase?... I'm starting to pack up all my stuff so I can get ready to move and just be done with it. I honestly hate packing so much and it just feel like it's a waste of time - but the sooner I get it done the better. As you can understand I found a place, and I'm excited to get everything ready! I honestly think the next months are gonna be really good.


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits