FLYTTE IGJEN?

  • Skrevet 14.10.2016
  • Klokken 08:52

Processed with VSCO with m3 preset

Da skal jeg faktisk flytte til det tredje og forhåpentligvis siste stedet her i London! Det gjelder bare å finne ut hvor... Fikk egentlig veldig kort beskjed, men jeg tenker at jeg klarer å finne et sted i neste uka. Kan vel egentlig bare se positivt på det ettersom jeg får oppleve forskjellige områder i London.

Forskjellen på Hammersmith og Bethnal Green har vært veldig stor - alt med Hammersmith er veldig posh, og her i Bethnal Green er det mye mer kriminalitet, fattigdom osv. Til tross for det har jeg faktisk likt meg veldig godt her, men det tror jeg rett og slett bare er på grunn av leiligheten jeg bor i - og ikke området. Jeg brukte mye mer tid i området rundt Hammersmith, men de eneste gangene jeg vandrer rundt her er for å gå på butikken eller til undergrounden - eller for å dra på joggetur. Har vel egentlig blitt frarådet av de fleste på å dra ut i området på kveldene, men vil jeg på joggetur så drar jeg uansett. Peppersprayen er med. 

Så fridagene mine i neste uke kommer jeg nok til å bruke på å se på nye steder, og heldige meg får tidenes beste roomie i november også - så kanskje hele greia var ment to be. For dere som lurer på hvorfor jeg skal flytte igjen så kan jeg vel bare si at hele denne greia var midlertidig og veldig mye frem og tilbake før jeg i det hele tatt flyttet, som kanskje burde gitt meg en magefølelse - men nå flytter i alle fall en kjæreste inn og jeg ut. 

Processed with VSCO with m3 preset


kommentarer: 1
iselinslund

14.10.2016 kl.09:19

Slitsomt og flytte :(

Legg igjen en kommentar

hits