BABY BLUE BOMBER JACKET

  • Skrevet 13.10.2016
  • Klokken 20:01

Får aldri nok av denne fargen! Uheldigvis kan jeg ikke bruke denne som jakke akkurat nå, ettersom høsten helt klart kommet til London. Helt rart hvor fort det gikk fra å være sommer til nesten vinter... Heldigvis er sola her fortsatt og varmer en gang i blant. 

Ellers har det plutselig blitt mer stress enn planlagt. Jeg tenker å skrive mer om det senere, men enkelt forklart så skal jeg flytte igjen! Før denne måneden er over faktisk. Mye å tenke på helt plutselig, men jeg vet at det klarer jeg helt fint! 

I dag har jeg hatt fri, og jeg har faktisk tatt meg tid til å sove. Dere aner ikke hvor godt det var. Så sliten at jeg ikke klarte å holde øynene oppe lengre enn et sekund etter at jeg la meg i senga. Så nå føler jeg meg en smule mer opplagt, og skal sette i gang med å se på litt steder jeg kan besøke for å se på - for så å legge meg tidlig. I morgen er det helg, så det beste er nok å være så opplagt som mulig! 

// I'll never get enough of this colour! Can't really wear it as a jacket right now, because autumn is definitely here. Crazy how summer suddenly disappeared. Other than that it's a bit more stress these days than planned. I guess I'm moving again! Basically need to find a place before November. A lot to think about all of a sudden, but I'll be fine. I'll keep you updated and tell you more about it later. Now I'll keep enjoying my day off resting, I just realised today how much I needed it. 


kommentarer: 1
Marie Svensson

13.10.2016 kl.20:21

Så utrolig pen du er!! Og for en nydelig jakke :-)

Legg igjen en kommentar

hits