NEW TATTOO

  • Skrevet 10.10.2016
  • Klokken 02:04


Her har dere altså min nye tattoo! Jeg elsker den. Jeg elsker hva den betyr for meg og jeg elsker at den er så uperfekt - hvis dere skjønner hva jeg mener. Gjør dere ikke så betyr vel egentlig ikke det noe, men jeg vet og jeg skjønner. Den er veldig enkel, men skriften, plassering og størrelse - og akkurat slik jeg ville at den skulle være.

Det er kanskje ikke vanskelig å skjønne betydningen for meg, spesielt ikke hvis dere kjenner meg. Jeg elsker å reise, og det er en ting som alltid kommer til å få meg til å føle meg lykkelig, og som alltid kommer til å få meg til å lære og vokse. Jeg har aldri kjent på følelsen av å kjenne meg hjemme et spesielt sted, eller føle at jeg hører til en plass. Jeg tror heller aldri jeg kommer til å få den følelsen. Samtidig føler jeg meg alltid trygg. Jeg har meg selv - uansett hvor jeg drar i verden har jeg meg selv. Det er den ene tingen som kommer til å hjelpe meg når livet forandrer seg gjennom oppturer og nedturer. Jeg klarer ikke å kalle et sted hjemme når verden er så stor og det er så mye å se. Jeg elsker å føle meg fri til å dra hvor jeg vil.

// My new tattoo! I love it. I love what it means to me and I love how it's imperfect in a way. It just looks like it's something someone's written on me, and it's really simple with the font and the size. Just how I wanted it. 

If you know me it's not hard to guess what it means to me. I love traveling, and it's the one thing that I know always gonna make me feel happy, always gonna help me grow and learn. I have never felt like a place has ever made me feel like home, or even felt like I belong somewhere. I don't think I'll ever get that feeling either. At the same time I always feel safe and sure, never lost. I got me no matter what - no matter where I go in this world I got myself and that's the one thing that's gonna help me be okay with changes and ups and downs in life.  


kommentarer: 1
REBECCA HOLDER

10.10.2016 kl.13:46

Syntes den var skikkelig skikkelig fin. Liker også meningen bak den! :-) Har så lyst til å ta en selv, men klarer ikke bestemme meg for hva eller hvor .. haha

Legg igjen en kommentar

hits