SAVNER DET ALLEREDE

  • Skrevet 27.09.2016
  • Klokken 11:26En av de største grunnene til at jeg har lyst til å teste ut å bo i USA... Været. Tro det eller ei, men jeg trenger varme - trenger å kunne gå i sommerklær og slippe å kjenne på følelsen av å bare ville ligge inne under dyna i varmen. Fordi tro meg - den har jeg kjent på alt for mange ganger hjemme i Norge. Hvorfor holde seg i kulden når man vet at det kommer til å påvirke deg i såpass stor grad? Jeg vet hvor stor forskjell det er på meg når det er sommer i forhold til når det er vinter. 

Det som er kjipt med London er at her blir det også kaldt. Vinter. Kanskje ikke helt likt som i Norge, men fortsatt mer enn nok for meg. Jeg savner allerede dagene i parken med vin og venner, god musikk og fine samtaler. Dager med lite klær og solbriller. Til og med lunsj på jobb som jeg kunne nyte ute i sola samtidig som jeg ser på alle menneskene rundt meg. Jeg håper at jeg kunne fått noen få slike dager før vinteren kommer, men det er nok lite sannsynlig...

Jeg tror vinteren blir fin her da, ikke misforstå meg. Som jeg nevnte i går er det så mye bra som kommer nå. Men jeg kan ikke nekte på at jeg er en person som elsker sommer og varme. Det kommer alltid til å være en viktig ting for meg. 

// Actually one of the biggest reasons why I want to try living in America... The weather. Believe it or not, but I need sun - I need to be able to just walk around in shorts and don't have to feel like all I want to do is lay in bed under the covers where it's still warm. Because believe me - I've felt like that too many times back home in Norway. Why make my self stay in the cold when I know it's gonna affect me like that? I know how summer and winter affects me in different ways. 

When it comes to London it's pretty similar to Norway when it comes to winter. Still a bit colder home, but more than enough for me... I already miss days in the park with drinks, music and good people. Days where all you need to wear is shorts and sunglasses. Even lunch at work that I can enjoy outside in the sun watching people stressing to wherever they're going. I would be so happy if I got to have more days like that before winter comes... But that might not happen.

I think the winter here is going to be nice though, don't get me wrong. I already told you yesterday I have so much to look forward to. But I can't deny that I'm a person that loves summer and heat. It's always gonna be an important thing for me.


kommentarer: 1
siljefjaren

27.09.2016 kl.11:36

Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, alt er så mye bedre på sommeren!

Legg igjen en kommentar

hits