DE SISTE DAGENE

  • Skrevet 19.09.2016
  • Klokken 18:11

Så deilig å kunne ha mer fri! På lørdag dro vi ut - og skulle egentlig til Tape. Ble ikke helt kvelden vi planla, men som regel blir det alltid slike kvelder som blir best. Til tross for at jeg ikke endte opp med å være med de jeg dro ut med, hadde jeg det veldig morsomt. Det har vel flesteparten som hadde meg på snapchat fått med seg... Tidenes lengste story av meg som egentlig bare hører på musikk og synger, haha.

I går var en skikkelig søndag, med pizza og film her hjemme. Jeg skal selvfølgelig ikke bare bruke det på å dra ut, og i morgen skal jeg besøke et byrå. Det jeg tenker akkurat nå er egentlig at jeg vil ha et byrå som kan hjelpe meg med å få flere og bedre bilder. Det er noe som jeg tror er spesielt viktig før jeg drar til USA. 

I dag skal jeg bli ferdig med redigering av videobloggen, så poster jeg den så snart den er ute på YouTube! 

// So good to be able to have more days off and time to do what I want. Went out on Saturday and wasn't exactly the night we planned, but as always I ended up having fun anyways. Yesterday was spent in bed with pizza and a movie - a very needed Sunday. Feels so good to not have to work every day now! Obviously can't spend every day off going out, so tomorrow I'm meeting with an agency. The most important thing for me right now is to get more and better photos so I'm ready for when I'm going to America. 

Today I'm gonna finish editing the video blog, and I'll post it here as soon as it's up on YouTube!

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 1
Alexandra Emilie

19.09.2016 kl.18:25

Kjempe bra blogg du har! <3 ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

hits