DSTR3SD

  • Skrevet 16.09.2016
  • Klokken 10:16

Et par bilder som ble tatt for en instagramkonto for en god del uker siden. Tok sikkert 5 minutter av dagen min, men alltid gøy med noe litt annerledes. Kommer muligens flere litt senere!

I dag starter jeg på jobb klokken 1, men det er heldigvis siste jobbdag denne uka! Resten av helga har jeg nemlig fri! Ah, er faktisk så glad for at jeg tok det valget om å jobbe mindre - nå har jeg mye mer tid på å fokusere på andre ting også. Og ha det gøy, ikke minst. Det er perfekt! 

De siste dagene har været faktisk vært helt fantastisk, og det har vært over 30 grader til tider. Onsdag brukte jeg hele dagen i parken med venner og vin - det er slike dager jeg virkelig elsker. I dag kjenner man at høsten nærmer seg - det er nemlig ganske grått og regner til tider... 

// Some pics for DSTR3SD. Took probably five minutes of my day, but always fun with something different. Im going to work in a couple of hours, but its my last day this week! Couldn't be more happy about choosing to cut down on work so I can focus on other stuff as well. And have fun of course. Need to enjoy this city before I take off and leave again!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits