PENGER ELLER OPPLEVELSER?

  • Skrevet 11.09.2016
  • Klokken 07:44

Processed with VSCO with c1 preset

Den siste tiden, spesielt disse to siste ukene, har jeg kjent på at jeg har brukt alt for mye av tiden min på å jobbe. Høres det rart ut? Kanskje. Jeg har jobbet 40 timer i uka, og med det får jeg selvfølgelig mer enn nok penger til å klare meg. Jeg trenger slettes ikke jobbe så mye en gang. Jeg hater å føle at jeg kaster bort tid - verdifull tid som jeg kunne ha brukt på så mye annet som gir meg mye mer tilbake. Og sånn har jeg følt det i det siste.

Jobb er viktig. Selvfølgelig er det det. Vi trenger penger for å overleve. 

Processed with VSCO with c1 preset

Men så er lidenskapen din også viktig. Vennene dine. Drømmen din. De må øyeblikkene. Du er viktig. Du er det viktigste du har her i livet.

Det å kunne gjøre det du virkelig har lyst til - det som får deg til å sitte igjen med følelser, opplevelser, minner...

Det at du gir deg selv mulighet til å kunne gjøre drømmer og mål til virkelighet - og ende opp med å gjøre noe du liker hver dag.

Processed with VSCO with c1 preset

Flyttet jeg til London for å jobbe? På en måte ja - på en måte nei. Jeg flyttet hit for å jobbe for og med meg selv - både med tanke på drømmer og mål, men også bare meg selv som person. Jeg flyttet ikke hit for å møte opp på samme plass hver eneste dag og bruke mer tid inne i en butikk - enn utenfor i den virkelige verden. Jeg trenger mer - og jeg trenger å kunne føle meg fri og styre litt selv. Det er bare sånn jeg er...

Ikke misforstå meg. Jeg trives veldig godt i jobben jeg har nå. Jeg kommer til å fortsette, men jeg kommer til å trappe ned på hvor mange dager i uka jeg bruker der. Jeg har nok penger til alt jeg trenger og enda mer - så er det en ting jeg er helt sikker på, så er det at jeg heller vil bruke tiden min på mer verdifulle ting enn penger (ja, det finnes!) - istedenfor å få penger for å kaste bort tiden min. 

Processed with VSCO with c1 preset


kommentarer: 1
RebeccaHasselgard

11.09.2016 kl.12:52

hadde kjempestort problem denne sommeren med å balansere venner og jobb, ikke alltid like lett, men tror det er veldig viktig med en god balanse! <3

Legg igjen en kommentar

hits