VIEWS

  • Skrevet 09.09.2016
  • Klokken 11:16Jeg elsker å ha en liten balkong med en utsikt som denne. Det er så fint å legge seg til, og så fint å våkne til.

I går kom jeg hjem med en hel pose produkter fra jobb som vi fikk velge ut gratis. Fordel med å jobbe i sminkebutikk! Slike ting gjør dagen så mye bedre, haha. Jeg holder forresten på å filme litt til dere, hva det blir om får dere vite litt senere. 

I dag er det fredag - og jeg jobber, men drar til noen venner rett etterpå. Jeg jobber hele helga, men når jeg ikke starter før 1 får jeg bare gjøre det beste ut av det! Jeg kom tilbake fra en rask joggetur for ikke lenge siden og akkurat nå sitter jeg å hører på ny musikk på spotify, noe jeg faktisk gjør hver fredag ettersom jeg vet det kommer ut masse nytt da - bare for å sjekke om det er noe bra som er kommet ut. Ny musikk gir meg alltid en bra start på dagen. 

// I love waking up and going to sleep with this view from our small balcony. 

Yesterday I came home with a whole bag of products from Kiko which we got to choose for free. Perks of working with makeup! Small stuff like that makes my day. 

I'm filming more for you guys by the way - I'll tell you more about it later, so stay tuuuned! This morning I went on a run and I'm now sitting here listening to new music, almost always do that on Fridays because Spotify posts so much new stuff. If I find something I like it makes the start of my day ten times better. Have a great Friday x.


kommentarer: 2
REBECCA HOLDER

09.09.2016 kl.12:42

Så digg å få med seg masse ny sminke hjem. Det er jo skikkelig luksus for oss jenter som er glad i sminke, hehe :-D

RebeccaHasselgard

09.09.2016 kl.14:54

sykt fin farge på leppene! Og så kjekt å få nye produkter : - D

Legg igjen en kommentar

hits