SERIETIPS!

  • Skrevet 08.09.2016
  • Klokken 01:02

Jeg hadde en liten stund ingenting annet å se på enn 90210 - og det så jeg egentlig bare på fordi jeg ville gjøre noe annet enn å stirre i veggen når jeg spiste haha. Altså det er bra til tider, men ikke noe jeg klarer å leve meg skikkelig inn i. Så fortalte min kjære roomie meg om Power da jeg kom tilbake fra Norge. Helt siden da har jeg sett på det, og er nå på sesong to. Det som er så irriterende er at ikke alle sesongene er ute så jeg kommer til å ende opp med å vente på nyeste episode til slutt... Heldigvis har jeg ikke det problemet enda. 

Jeg trenger egentlig ikke forklare så veldig mye hva det handler om - jeg kan nesten garantere dere at dere kommer til å like det! Noen stikkord: drugs, kjærlighet, sex, vennskap, svik, drap, penger... Dere skjønner greia? Serien finnes på Netflix! (Tror dessverre dere må ha amerikansk...) 

// If you're looking for something to watch on Netflix - start watching Power! I usually get bored of series really quickly but this one's not like that. Can almost guarantee that you'll like it. Keywords: drugs, sex, love, friendship, betrayal, murder, money... Don't really have to explain any more, just start watching! 

Gjett hvor jeg har brukt mesteparten av dagen da...


kommentarer: 1
Henriette Celin

08.09.2016 kl.15:38

Hørtes veldig bra ut :-D

Legg igjen en kommentar

hits