SNAPCHAT LATELY & VIDEO BLOG

  • Skrevet 29.08.2016
  • Klokken 23:47

snapchat - martefre

Gjett hvem som ikke har sovet på 24 timer? Jeg sa jo det til dere tidligere, her går alt i ett. Likevel føler man ikke at tiden helt strekker til. Til tross for null søvn dro jeg selvfølgelig på jobb i dag, og gjett hva jeg klarte å gjøre? Jeg sto og fikset på noen sminkeprodukter, lukket øynene i to sekunder (mens jeg fortsatt står), og holder på å falle rett ned i gulvet fordi jeg var på tur til å søvne. Trøtt sa du?! Nå har jeg fått i meg masse god mat, fått dratt på en liten shoppingrunde og er så utrolig klar for å legge meg nå. 

Jeg og min kjære roomie, Caitlin, skal forresten lage en videoblogg til dere! Jeg tenker at vi kan svare på div spørsmål? Ikke nødvendigvis som dere har spurt om, men hvis dere vil vite noe så spør i vei! Da får dere høre meg prate engelsk og treffe jenta jeg bruker mesteparten av tiden min med her. 

// Guess who hasn't slept at all in what feels like forever? I was literally about to fall over at work today because I closed my eyes for two seconds - while standing. Haha, that's never happened before. Now I've had some time to relax, eat lots of food and I'm so ready for bed. 

By the way, me and Caitlin are gonna make a video blog for you guys - most likely answering questions! Not necessary questions you ask, but if you've got some for us let us know!  Gonna be fun, haha. 


kommentarer: 3
Henriette Celin

29.08.2016 kl.23:56

Uff, hehe. Kjedelig å være SÅ trøtt ;-P

Videoblogg er gøy :-D

REBECCA HOLDER

30.08.2016 kl.10:03

Så mange fine bilder :-) Måtte le litt, er ikke hver dag man nesten sovner stående. Men godt man kommer seg i seng til slutt, hehe. Ha en fin dag :)

Marte Fredriksen

31.08.2016 kl.13:22

REBECCA HOLDER: Takk :-) Ja det var veldig rart, haha. Ha en fin dag!

Legg igjen en kommentar

hits