VERDENS STØRSTE GATEFESTIVAL

  • Skrevet 26.08.2016
  • Klokken 11:03

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Er det en ting som er helt riktig - så er det at livet i London går ufattelig fort og alt og alle er konstant travel. Det er så mye som foregår hele tiden, og hvis man skal få tid til alt, eller nesten alt, krever det at man i det minste mister en del søvn - og at man må prioritere riktig. 

Siden jeg kom tilbake har jeg jobbet ganske lange dager - og nå til helga blir det ut noen turer, og i neste uka jobber jeg heldigvis ikke like mye - og det er perfekt ettersom det er Notting Hill Carnival som er utrolig stort her! For en opplevelse det kommer til å bli å få opplevd det! Det kommer omtrent 1 million (!!) mennesker og er en av verdens største gatefestivaler. Sykt! Jeg loooover å vise dere masse bilder fra det, forhåpentlig en video også! Det varer vel i tre dager tror jeg. 

Nå skal jeg straks komme meg i dusjen - har nettopp vært på en joggetur og handlet inn mat, noe som var veldig nødvendig ettersom kjøleskapet nesten har vært helt tomt etter at jeg kom tilbake. I dag jobber jeg sent, så jeg tror det blir en rolig fredagskveld. Trenger sikkert det for å lade opp til alle de andre dagene vil jeg tro. 

// If there's one thing to say about London it's that everything and everyone is moving so fast. If you wanna make time for everything, or at least what's most important, it means you'll loose sleep and you'll learn how important it is to have the right priorities. Since I came back I've been working long days - and this weekend I've already got some plans, so happy I'm not working as much next week because of the Carnival. Gonna be cool to be able to experience that as well! 


kommentarer: 2
Marie Oma

26.08.2016 kl.12:33

Ønsker deg en fiin fredag og en god helg! Fine bilder forresten :-D

Marte Fredriksen

26.08.2016 kl.17:57

Marie Oma: Takk, god helg til deg også! :-)

Legg igjen en kommentar

hits