DET JEG SAVNER MEST

  • Skrevet 21.08.2016
  • Klokken 18:56

Hver gang jeg kommer hjem etter å ha vært borte tar det aldri mange timer før jeg drar til Maskinisten. Enten for å jogge, gå opp Junkerfjellet eller Keiservarden. Uansett hvor svær og fin park jeg har rett ved leiligheten i London er det fortsatt ikke det samme - og det beste kommer alltid til å være her i Bodø, med den fine naturen og den friske lufta. Og stillheten. Det er så fint! 

Nå er parkenhelga over også, og det har vært noen veldig flotte dager - til tross for at jeg tror at en del av oss forventet litt mer enn hvordan det ble. Sikkert fordi det er noe man ser fram til så lenge! Uansett - Karpe var uten tvil best! Så sykt bra. 

Til tross for at jeg dro hjem rimelig tidlig i går er jeg veldig trøtt og sliten nå, men straks blir det en tur på Keiservarden i solnedgangen, så en obligatorisk roadtrip med Mathilde. Er det en ting jeg virkelig savner så er det å bare kunne kjøre på kveldene med høy musikk. Det og den fine naturen. Helt perfekt for meg å komme hit for å få en pause og slappe litt av - alt er så rolig, trygt og stille. 

// Every time I come back home I always go outside and up the mountain just hours after I land. It's one of the things I miss the most - it's so calm, quiet and beautiful. No matter how big and nice the park that I've got right next to my place in London is - you can't compare it to this place. 

The festival days are over now, and these two days before going back I'll spend relaxing and spending time with the ones I've missed. It's perfect coming back home just to have a break from everything and relax.

Even though I'm really tired right now I'm gonna go for a hike in the sunset (can't be home without doing that at least once), and then going for a roadtrip with Mathilde. If there's one thing I miss like crazy it's being able to go for late night drives with loud music. 


kommentarer: 1
Hege Kristin

21.08.2016 kl.19:09

herlig <3

Legg igjen en kommentar

hits