FRIDAG OG PERFEKTE BØLGER

  • Skrevet 08.08.2016
  • Klokken 01:20

Søndag og fri! Sånn det egentlig skal være, men den egentlige grunnen til at jeg har hatt fri var på grunn av en shoot jeg skulle ha. Eller shoot og shoot - tok vel sikkert 10 minutter? Morsomt uansett - det er noen enkle bilder, mer typ bloggbilder, til et magasin og deres instagram. Gøy å se hvor enkelt det kan være å få flere muligheter og jobber via sosiale medier.

Jeg skulle egentlig ha lagt meg siden jeg skal på jobb i morgen tidlig, men jeg prøver å være en flink blogger å sette i gang med å redigere videobloggen som har blitt litt utsatt. Har rett og slett jobbet så mye! Funker egentlig ikke som unnskyldning, fordi visse ting må man bare ta seg tid til - slik som jeg gjør nå! Sove kan jeg gjøre etter jobb vettu. Eller når livet er over. Heller det.

Ble forresten så fornøyd med bølgene jeg lagde i dag - tror aldri jeg har klart å få de finere?! Trikset - bølg håret enkelt som du ellers ville ha gjort, ta i hårspray, la det være i en stund, børst gjennom håret, og til slutt bøy hodet ditt kjapt opp og ned et par ganger (headbang altså haha) - det var seriøst det siste som fikk håret til å bli akkurat slik jeg ville. Test det ut! Mye finere fall og mer luftig. Husk hårspray slik at det holder seg! 


kommentarer: 3
Marie Oma

08.08.2016 kl.01:37

wow, nydelige bilder!

Henriette Celin

08.08.2016 kl.09:43

Herlig med fri, og for noen pene krøller!

Irene

08.08.2016 kl.21:46

Fantastiske bølger :D

Legg igjen en kommentar

hits