NY JOBB!

  • Skrevet 03.08.2016
  • Klokken 02:30

På mandag hadde jeg min første dag i ny jobb - nemlig Kiko! Det er en sminkebutikk for dere som ikke allerede vet. Jeg jobber i deres flagship store, som vil si den største, viktigste og mest travle i verden. Jeg er så glad for at jeg bestemte meg for at det var på tide med en forandring, og at jeg nå får jobbe med sminke! Bare etter en dag merker jeg hvor mye mer spennende og interessant det er - det er selvfølgelig også fordi det enda er nytt, men jeg vet at jeg vil få flere utfordringer og mulighet til å vokse med denne jobben - og det er utrolig viktig for en rastløs sjel som meg. I tillegg får jeg muligheten til å være makeup artist for de om tre måneders tid! Det vil være en fantastisk erfaring. 

Så august er vel egentlig starten på mye nytt for meg. Jeg har startet i ny jobb og flyttet til sted jeg er utrolig fornøyd med. Ikke minst det har jeg nå har roomie! Jeg merker hvor utrolig mye koseligere det er å bo med noen - begynte virkelig å bli lei av å bo alene. Tror også det er litt det at når jeg har "flyttet" (bodd i et annet land flere måneder av gangen) tidligere som til Milano og Athen har jeg bodd med flere hele tiden - og jeg må innrømme at det er mye bedre å vite at du har noen der uansett. I tillegg kommer man mye nærmere innpå de man bor med, og sterke vennskap kommer ofte med det. Det setter jeg så stor pris på! 

// Had my first day at Kiko on Monday - already so happy about it! Love that I get to work with makeup and I feel like this is a lot better for me - especially because I know that this will give me more of a challenge and help me grow - and that's pretty important for me and my restless soul, haha. I'll also get the opportunity to be a makeup artist for them in three months time, which is really exciting! 

I guess August is kind of a new beginning for me, with a new job and a new place - which I love so far by the way. I'm so happy that I have a roomie - it's actually so much better living with someone. I also think it's like that for me because I was used to living with more than two girls when moving to a different country, like Milan and Athens, for months. You'll also get a lot stronger friendships that way, and that's something I really appreciate.


kommentarer: 2
Pernille

03.08.2016 kl.07:12

Gratulerer så mye med ny jobb. Håper du kommer til å trives der :)

Marte Fredriksen

06.08.2016 kl.09:23

Pernille: Tusen takk :-)

Legg igjen en kommentar

hits