ENDELIG PÅ PLASS

  • Skrevet 30.07.2016
  • Klokken 23:35

ENDELIG har jeg fått flyttet alt til det nye stedet og trenger ikke å stresse med det lengre. Det føles så godt!

Her har dere forresten en liten grunn for hvorfor jeg elsker London: Jeg gikk hjem fra byen i går og dro innom Tesco for å kjøpe meg litt mat. En fyr stopper å begynner å prate med meg, jeg sier at jeg har kjæreste for at han skal unngå å tro noe annet, men han sier at vi kan være venner (haha). Tror ikke jeg er den eneste som har hørt den før. Ganske enkelt å forstå hva han egentlig vil, eller? Uansett - vi prater mye og han følger meg hjem. Jeg snakker om at jeg akkurat holder på å flytte og han tilbyr å hjelpe meg neste dag. Jeg tenker at han egentlig ikke mener noe med det -  så sier vi ha det, jeg går inn døra mi og han går til bilen sin.

Jeg sa at jeg skulle gi beskjed når jeg sto opp slik at han kunne komme å hjelpe meg. Våkner i 11-tiden, sender en kort melding og en times tid etterpå står han utfor. Vi kjører å henter det siste av flyttelasset, så tar vi alt opp hit i den nye leiligheten. Visste ikke at så gode og snille mennesker fortsatt fantes? Jeg møtte han i går natt - og neste dag hjelper han meg med alt dette - bare for en takk og en klem. Mennesker i London altsååå.

I dag er jeg i hvert fall utrolig sliten og planen var egentlig å dra ut med gjengen, men senga, mat, is og netflix her hjemme med Caitlin fristet mest. 


kommentarer: 2
Pernille

31.07.2016 kl.10:06

Så godt at du har kommet deg på plass :) Og utrolig fint bilde av deg.

Hege Kristin

31.07.2016 kl.14:10

så gøy :D nydelig bilde av deg <3

Legg igjen en kommentar

hits