FLYTTEKAOS

  • Skrevet 29.07.2016
  • Klokken 20:32

I dag var faktisk planen å få flyttet alt over til mitt nye hjem her i London - og jeg skal love dere at det ikke er en enkel jobb. Jeg reiste hit med en koffert, og nå trenger jeg flere kofferter, bager, poser, sekker... Ja - alt mulig for å få med meg alt. Sånn går det når kjærligheten for klær og shopping er alt for stor. Noen ganger tror jeg det er litt for høyt oppe på prioriteringslista, men så er en av mine største interesser så da går det egentlig heeelt greit! 

Jeg har altså svettet meg gjennom noen turer fram og tilbake fra leilighet til leilighet med tingene mine, og nå er jeg nesten helt ferdig! Det var faktisk helt sinnsykt tungt og jeg er helt sikker på at jeg kommer til å kjenne det i kroppen i morgen. Må ta et par siste turer da også, men da blir jeg heldigvis helt ferdig!

Nå har jeg fått nøklene og betalt, så alt er egentlig helt klart! Det nye stedet er mye større, jeg har en flott roomie og vi har egen balkong! Ganske fornøyd med det. Kjenner faktisk at det var på tide å bytte sted nå også - nå har jeg vært i Hammersmith i 6 måneder, så jeg gleder meg til å erfare å bo i en annen del av London. 

Bilde fra en sinnsykt bra kveld i parken (oss tre, vin, snacks og høyest mulig musikk) og en rimelig innholdsrik natt da Mathilde og Amalie enda var på bess. Come back pls. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits