HJEMME I LONDON

  • Skrevet 24.07.2016
  • Klokken 18:58

Det har vært veldig godt å få disse to hjemmefra hit (mathilde vises ikke her da hehe), og jeg kjenner at hjemlengselen jeg bruker å få iblant forsvinner - i tillegg er det morsomt å kunne vise de London, la de få møte vennene mine her, og ikke minst bare være her med noen som kjenner meg så godt, og ikke bare fra da jeg flyttet hit. Det føles liksom litt mer "hjemme" her nå. Kanskje litt skummelt med tanke på at de kommer til å dra igjen, men så flytter jeg straks inn med noen fra jobb - så trenger jeg i det minste ikke bo alene lengre. Litt mer koselig å ha noen å komme hjem til eller bare ha rundt seg har jeg funnet ut.

Nå har vi ordnet oss litt og skal straks ta turen til parken! Vi har med pledd, mat, vin og musikk - altså egentlig alt vi trenger på en dag som dette. 

// This place feels so much more like home when I get to have these two here with me. It's fun to be able to show them around, let them meet everyone, but also just having someone here with me that doesn't just know me from when I moved to London.  

Right now we're off to the park with blankets, food, wine and music - perfect on a day like this. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits