MEG - JOURNALIST?

  • Skrevet 23.07.2016
  • Klokken 19:21

Noen bilder fra torsdag før vi dro ut! Elsker enkle plagg og outfits som dette - det er alltid de små detaljene som gjør et antrekk ekstra fint. 

Nå ligger vi her på tidenes varmeste rom (føles seriøst som jeg er i Spania og ikke London), og skal komme oss på butikken, kjøpe vin og gjøre oss klar for å dra ut! Det blir en rolig kveld for min del ettersom jeg har et jobbintervju i morgen - og må være opplagt til det. Neste uke er nemlig siste uken min i Miss Selfridge, og jeg kjenner at det er på tide med noe forandring. De som kjenner meg vet hvor fort jeg blir rastløs og trenger noe nytt - og jeg har allerede noen gode muligheter til å gjøre noe jeg har mer interesse for, så vi får se! 

I tillegg har jeg forresten fått internship som journalist i et magasin, så det er også veldig spennende! Spesielt når jeg alltid har elsket å skrive. I dag kom faktisk min første artikkel ut - og den kan dere lese her

// Always the small details that completes any outfit.  

I'm with Amy and Mathilde - we're soon going to go get some wine and start getting ready for the night. Need to be up really early tomorrow so probably gonna take it very easy. Anyways - so many changes happening right now - I'm moving, getting a new job and also got an internship with a magazine as a journalist for them. Exciting for me since I've always loved writing! My first article was just posted and you can read it here!


kommentarer: 2
Hege Kristin

24.07.2016 kl.14:35

nydelig du er <3

Marte Fredriksen

24.07.2016 kl.19:00

Hege Kristin: Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

hits