LENGE LEVE SPONTANITET

  • Skrevet 20.07.2016
  • Klokken 23:15

Nå er Mathilde og Amalie her, og vi har det så fint! Og varmt. Helt sinnsykt varmt. I dag var det seriøst 37 grader?! Ikke er det vind heller, men jeg kan faktisk ikke klage - har ventet på sommeren så lenge nå. 

Ellers har vi gjort dette i dag:

Processed with VSCO with b1 preset

Jeg hadde allerede bestemt meg for at det var på tide for meg å ta flere piercinger i øret - synes det er så fint, og når Amalie tenkte samme tanken dro vi til Topshop. Da vi begge hadde gjort det kunne selvfølgelig Mathilde ikke la være å gjøre noe, så da ble det piercing i nesa på henne ;-) Happy girls!!

Nå har vi akkurat spist verdens beste "hjemmelagde" vegetarburger og is - så nå ligger vi mette og fornøyde (og varme) i senga. Klar for en rolig kveld, og i morgen tar jeg de med til Camden Market! 

// Love having Mathilde and Amalie here! Kinda dying from the heat, but can't really complain. Today we spontaneously decided to take piercings and did some shopping. Pretty good day! We just had veggie burgers and ice cream, and gonna spend the rest of the night in just relaxing. Tomorrow I'm taking them with me to Camden Market!


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits