FLYTTEPLANER!

  • Skrevet 11.07.2016
  • Klokken 17:58

Det ble lite med oppdatering i helga dessverre, men jeg har så vidt vært innom døra her hjemme. I dag tidlig reiste mamma hjem etter to fine uker - som vi både har brukt i Amsterdam og London. Ikke like kjipt som tidligere ettersom jeg vet at jeg skal hjem en tur i August igjen!

Ut juli så har jeg faktisk vært i London i 6 måneder?! Det synes jeg faktisk er sykt å tenke på. Før 1. august skal jeg faktisk flytte også - leiekontrakten min er ferdig da, og jeg kunne enten velge å leie i 6 måneder til, eller flytte inn med Caitlin fra jobb. Det var et ganske enkelt valg egentlig - ettersom jeg helst vil bo sammen med noen, det er mye større enn stedet jeg har nå, og jeg kommer til å spare penger. I tillegg er det ikke leiekontrakt på 6 måneder, men heller 3 - og det er nok det beste for meg, så spontan som jeg er (mer om det senere, hehe).

I denne uka kommer Emma også tilbake til London for noen dager, og i neste uke kommer Mathilde og Amalie! Har altså ikke mangel på selskap før jeg flytter heller ♥

Processed with VSCO with b1 preset


kommentarer: 2
Maren

11.07.2016 kl.18:08

Høres veldig bra ut:). Og selskap er alltid koselig å ha:).

Hege Kristin

11.07.2016 kl.21:49

så koselig :D

har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, gjerne ta en titt!

Legg igjen en kommentar

hits