SNAPSHOTS FROM YESTERDAY IN AMSTERDAM

  • Skrevet 03.07.2016
  • Klokken 13:16

I går dro vi til Vondelpark og var der i noen timer. Vi spiste god mat, drakk vin, hørte på musikk og hadde det egentlig bare veldig fint! Jeg liker meg veldig godt her - spesielt nå som været har blitt en del bedre. I dag skal vi gjøre som i går - bare ta dagen som den kommer, gå å vandre, spise god mat og gjøre det vi føler for. 

Ellers kan dere sikkert se på bildene at håret mitt ser annerledes ut. Det er selvfølgelig på grunn av at frisøren gjorde en feil og det endte opp med at hun måtte farge etterveksten to ganger - som igjen førte til nesten svart hår på toppen og mer mørkebrunt i lengdene. Jeg tror faktisk jeg liker det som det er nå, det at det ikke er i helt samme farge. Samtidig er jeg ikke helt sikker - burde jeg la det være sånn, eller farge alt i samme farge som etterveksten (nesten svart)? Let me know what you think! 

// Yesterday we went to Vondelpark and stayed there for hours. We had good food, wine, music and it was really just a great day. I really like it here - especially now that the weather is a lot better. Today we're just gonna do the same as yesterday - whatever we feel like. The sun is out so we're gonna get going now - hope you're all having a great day!


kommentarer: 2
Hege Kristin

03.07.2016 kl.14:40

så gøy!

RebeccaHasselgard

04.07.2016 kl.00:26

fine bilder, så ut som en super dag : - )

Legg igjen en kommentar

hits