FORELSKA OG KJÆRLIGHETSSORG PÅ SAMME TID

  • Skrevet 27.06.2016
  • Klokken 22:57
 
Det skal en hel del til før jeg blir betatt av noen (ikke spør hva fordi det aner jeg ikke) - og jeg synes det er vanskelig å skulle se for meg at jeg en dag møter en person som skal få meg til å føle alle disse sterke følelsene som alle prater om. 
 
Men... Er det en ting som får fram følelsene mine så er det musikk. Passenger og Ron Pope. Noen sanger kan seriøst få hjertet mitt til å gjøre litt vondt, og jeg sverger på at det nesten er sånn kjærlighetssorg må føles, bare mye sterkere. Altså - tekstene, melodiene, stemmene deres... De kan få meg til å ville være med et menneske som egentlig ikke er der, savne noen som ikke er der - men kan også sette ord følelsene mine, og ikke minst få meg til å forstå følelser fra et annet perspektiv. Jeg kjenner meg igjen - og jeg kjenner meg igjen selv om jeg egentlig ikke gjør det. 
 
Det er slik musikk jeg hører på kl. 02 når jeg ikke får sove. Det er slik musikk jeg hører på alene og når jeg trenger en pause. Det er dette jeg hører på når jeg bare vil høre - og ingenting annet. 
 
// If there's something that can bring out my emotions it's music. Passenger and Ron Pope. I mean - the lyrics, melodies, their voices... They can make me want to be with a person I haven't even met, miss someone I haven't even met - but also put feelings or thoughts into words, as well as make me understand it all from a different perspective. 
This is the type of music I listen to when it's 2am and I can't sleep. This is the type of music I listen to when I'm alone and need a break. This is what I listen to when I just want to listen - and nothing else. 
 
 

kommentarer: 1
RebeccaHasselgard

29.06.2016 kl.23:01

Ron Pope <3

Legg igjen en kommentar

hits