BIG HAIR DON'T CARE

  • Skrevet 21.06.2016
  • Klokken 22:32


Processed with VSCO with c1 preset

Noen dager kan jeg hate at håret mitt er så kjedelig hvis jeg ikke gjør noe med det, men samtidig er det veldig lett å gjøre alt mulig med det - akkurat fordi det er så slett og "kjedelig". Har etterhvert lært å like det mer - og ikke minst elske hvor lett det er å få mer volum ved hjelp av noe så enkelt som fletter. 

I dag skal jeg ut med noen fra jobb og noen jeg ikke har møtt før - så det blir gøy! Vi skal på en helt nytt sted også, som visstnok skal være veldig fint og eksklusivt. Som regel synes jeg det fort blir for overfladisk og kjedelig på slike steder, men når man er med de rette folkene blir det alltid gøy! Jeg skal huske å ta bilder til dere forresten! Føler jeg viser dere veldig lite av London egentlig... Skal prøve å bli litt bedre på det. 

Liten update på kneet forresten; det er så mye bedre! Jeg trengte virkelig den pausen fra jobb, og føler selv at jeg (for en gangs skyld) har vært veldig flink til å la beina hvile. Litt vondt gjør det enda, og jeg klarer ikke helt å bøye det, men helt klart på bedringens vei! 

// Used to hate that my hair is naturally straight, but it's soo easy to give it more volume - all you need to do is braid it and keep it over night. Tonight I'm going out and I already know it's going to be a fuun night! I'll try to remember to take photos. I feel like I never show you anything from London... Will get better at that, promise! 


kommentarer: 2
Henriette Celin

21.06.2016 kl.23:18

Du er nydelig <3

Marte Fredriksen

23.06.2016 kl.02:26

Henriette Celin: Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

hits