IKKE DET SMARTESTE JEG HAR GJORT

  • Skrevet 17.06.2016
  • Klokken 14:56

For over to uker siden var jeg i parken - med fine folk, mat og vin. En veldig fin dag egentlig!

Etter å ha vært der en hel dag bestemmer jeg meg plutselig for å spille litt fotball med guttene, noe som var veldig gøy akkurat da, men som de fleste vet kan jeg ikke spille fotball (selv om jeg liker å tro det siden jeg gikk på det et par år da jeg var yngre)... Jeg løper for det meste etter ballen og prøver meg på noen taklinger som egentlig bare fører til at jeg faller. Til slutt går det selvfølgelig galt, og jeg faller på kneet. Etter dette er det uansett på tide å dra hjem, og med det første kjenner jeg ikke at jeg har spesielt vondt (mulig at vinen hjalp meg litt der).

Neste dag har jeg selvfølgelig glemt dette, og går opp av senga som om ingenting har skjedd - for så å legge meg rett ned igjen i smerte. Uansett må jeg komme meg på jobb, jeg føler at jeg ikke kan ringe inn syk pga dette, og tenker i tillegg at det sikkert blir bedre utover dagen. Bare turen til metroen var seriøst en kamp, og i det jeg sitter der har jeg allerede bestemt meg for at jeg kommer til å dra hjem etter å ha vært på jobb i maks en time. Jeg klarte meg faktisk hele dagen den mandagen, men herregud så vondt det var! 

Nå - etter nesten to uker føles det ut som om det blir verre for hver dag. I det jeg står opp kjennes det bra, men bare jeg går en tur til butikken ender jeg opp med å nesten hinke. Jeg har vært på sykehuset, de har tatt røntgen og fant ut at noe har blitt slitt i kneet. Nå har jeg heldigvis medisin og smertestillende, og jeg har fått fri fra jobb helt til neste onsdag. 

Dette er så typisk meg at jeg faktisk ikke kan gjøre noe annet av å le av det. Også har jeg lært da. Å ikke gå "all in" når jeg spiller fotball, fordi det kan jeg virkelig ikke. Og i hvert fall ikke gjør det etter noen glass vin. Det går nemlig ikke bra.

Avslutter med et bilde av meg som himler med øynene til meg selv og alle de dumme tingene jeg gjør i blant. 

// Short summary: Sometimes I'm an idiot and start playing fotball which I'm really not good at, fall on my knee, need to go to the hospital, get medication and after almost two weeks I'm still in pain. Haha, I'm not surprised though - if it were to happen to anyone I knew it had to be me. The photo is just me rolling my eyes to myself and all the stupid things I do sometimes. 


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits