FAV JUMPER

  • Skrevet 08.06.2016
  • Klokken 22:52

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Altså... Først og fremst må jeg beklage fraværet mitt - det har vært fantastisk vær og lange dager i parken, og hadde jeg bare ville vært overfladisk og uærlig kunne jeg sagt at det var grunnen, men jeg forteller dere heller mer i et senere innlegg! 

Uansett - jeg så denne genseren på jobb og fant fort ut at jeg måtte ha det! Den er fra Topshop og kunne ikke ha vært mer min stil. Typisk meg dro jeg for å prøve den på, så tenkte jeg å komme tilbake neste dag for å kjøpe den. Hadde de den i min størrelse da? Nei... Jeg må bare dra innom for å sjekke om de får den inn igjen. Det er et sånt plagg jeg virkelig føler at jeg trenger i garderoben! 

Ellers har dagen i dag vært litt tung - jeg er syk og har brukt mesteparten av timene til å sove. Rar følelse når man aldri klarer å kjenne seg uthvilt. Jeg vet heldigvis allerede nå at morgendagen blir mye bedre, så jeg skal love å komme sterkere tilbake med bloggen nå! Gjerne kom med forslag til hva dere vil se mer av her, så hjelper dere ekstra mye med motivasjonen min!

// Sorry for not being able to update here lately, but I'll tell you more about that later - promise! Just wanted to show you this jumper, which I neeed in my closet. Just my luck that they don't have my size right now, but I'll just have to check if they get it in again. Let me know what you want to see more of in here, because that will help a lot on my motivation as well! 


kommentarer: 1
Henriette Celin

08.06.2016 kl.23:48

Så utrolig fin den var!

Legg igjen en kommentar

hits