DET ER NOE MED SØNDAGER

  • Skrevet 22.05.2016
  • Klokken 22:42

Søndager kan få meg til å tenke for mye, stresse for mye, sove for mye, kjenne på for mange følelser... Likevel står jeg fast på at jeg liker denne dagen i uka. Jeg liker at den gir meg tid til å reflektere, planlegge og tenke. Til tider. Jeg har funnet ut at jeg gjør for lite på denne dagen - den gir meg for mye tid til å savne å bare kunne bruke tre minutter på å kjøre til bestevenninna. Den gir meg for mye tid til å savne kvelder med god mat og krim på tv'en sammen med mamma. Jeg er for dårlig til å gjøre ting på denne dagen, fordi jeg tenker at jeg har godt av å slappe av. Ja, det har jeg - men ikke så mye som jeg tror. Livet mitt har kommet til det punktet at det kjennes for lenge. Jeg må gjøre noe med mening, hvis ikke har jeg veldig lett for å føle at jeg kaster bort tiden min. Ja, jeg vet - flink pike syndromet. Til tider er det dritt, til tider er det jævlig bra. 

Jeg er rundt folk hele tiden, er med folk hele tiden - og til vanlig går alt i ett. Derfor tror jeg det føles så rart når jeg plutselig er helt alene. 

Jeg aner ikke hvorfor jeg har vært så utslitt, men jeg er nesten helt sikker på at jeg har sovet 20 timer det siste døgnet. Likevel føler jeg meg ikke helt uthvilt, og det er nok rett og slett akkurat fordi jeg har sovet så mye. Jeg hater å føle meg sløv og lat - og det er akkurat sånn det blir med dager der store deler blir brukt under dyna og i drømmeland. Noen ganger er det bare så lett og så godt å lukke øynene og utsette alt det andre. Jeg er teit på dette til tider, hvem klager vel over å bruke en søndag til å sove? Haha - jeg har det altså egentlig veldig fint... Tror egentlig jeg bare har funnet ut at jenta som alltid har elsket søndager og sitt eget selskap må innse at dagene blir hva du gjør de til, og at hun er blitt en hel del mer selskapssyk enn før. 

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2
ida

22.05.2016 kl.23:02

off kjenner til følelsen. Sånn egentlig liker jeg søndager og bare slappe av, men det kan bli litt mye av det gode innimellom. I tillegg har jeg ødelagt døgnrytmen totalt så jeg er våken langt ut på natt, heh.

lisarorvik

22.05.2016 kl.23:37

Jeg kjenner følelsen, jeg bruker også søndager til å slappe helt av :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Legg igjen en kommentar

hits