BLACK LACE DRESS

  • Skrevet 18.05.2016
  • Klokken 13:06

Den perfekte kombinasjonen? Veldig enkel kjole, men med blonder blir den en gang mer spesiell og ikke minst - helt min stil. Jeg så den på jobb her om dagen, og visste at jeg måtte ha den med en gang! Jeg elsker enkle plagg som man kan bruke til det meste - man kan både gjøre det om til et casual antrekk eller et mer pyntet antrekk. Jeg liker ikke at det blir alt for enkelt eller kjedelig heller - derfor synes jeg detaljer er så viktig. Kjolen er fra Miss Selfridge som dere sikkert skjønner. Den sitter veldig fint på også, synes slike kjoler er finest når de er tettsittende. 

Ellers merker jeg hvor mye jeg prater og tenker engelsk nå, jeg måtte faktisk gå på google translate for å finne det norske ordet for "lace"... Haha, er det mulig. Har forresten fått tilsendt bilder av at det har snødd hjemme?! Synes litt synd i dere faktisk... Her er det varmt, og det har vært veldig fint de siste dagene, men akkurat nå regner det. Jeg skal i hvert fall komme meg ut på en joggetur før jeg drar videre på jobb! Så gøy med så stor respons på blogginnlegget til mamma forresten. Ante ikke at det skulle få så mye oppmerksomhet! 

// The perfect combination? Such a simple dress really, but with the lace it's at once more different and totally my style. I saw it at work the other day and knew I had to have it. I love simple dresses like this that you can wear with almost anything - making it a more casual outfit or more dressed up. It's all bout how you style it! The dress is from Miss Selfridge (obviously). 

I was gonna write the Norwegian word for lace above, but it ended up with me having to use google translate to remember what it was. Haha, wow... Talking and thinking too much in English these days. I'm also being sent pictures back home of it snowing?! That's crazy, haha... I feel sorry for them. Not that great here today because it's raining, but gonna go out for a run before work anyway! 


kommentarer: 3




Marie Oma

18.05.2016 kl.13:17

Nydelig kjole!

lisarorvik

18.05.2016 kl.13:21

Kjempe fin kjole, du er utrolig vaker :)

Marte Fredriksen

19.05.2016 kl.01:12

lisarorvik: tusen takk! :-)

Legg igjen en kommentar

hits