TIL MAMMA

  • Skrevet 16.05.2016
  • Klokken 20:26

Kjære mamma...Mitt forbilde, min beste venn, min største støtte, min mamma - den modigste, vakreste og flotteste personen jeg vet om. 

Jeg vet at jeg er virkelig heldig som har en mamma som deg. Jeg vet at jeg er virkelig som har vokst opp med en person som deg, som alltid har passet på meg - et så sterkt, oppriktig godhjertet og fantastisk menneske. 

Som regel skriver jeg deg et kort hvert år, men i år sitter jeg i London og du hjemme i Bodø. Som regel bruker vi ikke å skryte av hverandre til "alle andre" noen andre steder enn i virkeligheten, fordi vi begge er enige i at det ikke betyr noe å skrive en facebook status om hvor mye noen betyr, eller hvor stolt man er av noen - det betyr noe når man forteller det til akkurat den personen. Det handler om å vise det - man kan skrive noe, poste et bilde, men ikke gi personene den oppmerksomheten de trenger i virkeligheten. Enda en grunn til at jeg er så glad for å ha deg som mamma - jeg vet at alle mine gode sider, egenskaper og verdier kommer fra å ha vokst opp med deg ved min side.  

Men i dag mamma - i dag fortjener du skryt. Og det kan alle få lese. 

Alle som har møtt deg eller pratet med deg skjønner at du virkelig er et godt menneske. Du har det største hjertet, og du gjør så mye for alle andre. Herregud så mye du gjør for alle andre, mamma. Du har så mange i livet ditt som setter så uendelig mye pris på deg og alt du gjør, men jeg vet at du hører det alt for lite. Du fortjener å høre det hele tiden. 

Jeg vet at du får en plass i hjertet til alle de fine ungene du underviser - jeg vet at de kommer til å huske deg som den læreren som virkelig brydde seg, den læreren som de kunne stole på, som de følte seg trygg med og som gjorde første møte med skolen til en fin tid. De er heldige. De er så heldige som får muligheten til å lære av deg, le meg deg og ha deg i livet sitt. Men jeg vet at du synes du er like heldig - jeg vet hvor glad du blir av alle fine kort som henges opp på kjøleskapet. 

Rikard og jeg kunne aldri ha ønsket oss en bedre mamma eller en bedre støtte her i livet. Du er alltid der for oss - passer på og er der på sekundet når vi trenger deg. Vi begge ville ha gitt deg hele verden om vi kunne. Du fortjener alt godt her i livet. 

Tusen takk. Tusen takk for alt du gjør for meg, for alle viktige samtaler, for all lærdom, for all visdom, og for at du alltid er der - som støtte, som mamma, som en bestevenn og som et forbilde. 

Jeg er så glad i deg. Gratulerer med dagen til den viktigste personen i livet mitt!


kommentarer: 1
tante tanja

17.05.2016 kl.11:22

Hvor fantastisk skrevet av deg til din mamma og min fantastiske storesøster Martemora ♡♥♡

Legg igjen en kommentar

hits