TUESDAY = SUNDAY

  • Skrevet 15.03.2016
  • Klokken 18:22

Jeg fikk endelig mobilen min tilbake. Skjønner fortsatt ikke hvorfor han skulle gjøre det så vanskelig, men uansett ordnet det seg til slutt!

I dag har jeg fri som betyr at jeg har:

1. - Sovet i flere timer.

2. -  Sett på både Paradise Hotel og Skam... (guilty pleasure i guess..)

3. - Lest på psykologien... Må nok fortsette med det litt til senere...

4. - Trent styrke! Har ikke hatt tid til å få trent de siste dagene siden jeg for det meste bare har løpt rundt, men hver gang det skjer merker jeg hvor mye bedre alt er når jeg legger av tid til å trene. 

Jeg tok altså igjen "planene" som jeg egentlig hadde for søndagen (altså å gjøre minst mulig og slappe av for en gangs skyld) i dag. Så nødvendig! Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og skal straks kle på meg og komme meg til butikken. I morgen er det en travel dag igjen - da skal jeg nemlig møte noen modellbyrå før jobb! Må innrømme at jeg liker de travle dagene aller best uansett hvor godt det er å slappe av i blant - her er det alt for mye som skjer! 

// Basically had my Sunday today - finally a day where I can just relax and do whatever. Also got my phone back yesterday after so much back and forth! Lost it on Saturday which I wrote about in my previous post. Kinda scary how lost you feel without it. Tomorrow is another busy day (have to admit I like those the most, even though it's so necessary to just take it easy once in a while) and I'm going to meet with some agencies before work. Exciting! 


kommentarer: 1
Line

15.03.2016 kl.18:30

Høres ut som en deilig dag!:)

Legg igjen en kommentar

hits