IKKE HELT ETTER PLANEN

  • Skrevet 13.03.2016
  • Klokken 21:02

Som sagt skulle jeg ut i går - jeg fikk besøk, vi ordnet oss og vorset litt her. Når vi er i undergrounden klarer jeg selvfølgelig å miste mobilen min, og det merker jeg med en gang vi kommer ut. Med alkohol i blodet blir jeg selvfølgelig enda mer stressa, og jeg løper tilbake for å lete etter den. Det er så irriterende at en så "liten" ting skal ødelegge kvelden. I dag har jeg vært så irritert på meg selv for at jeg ble så stressa som jeg ble og at jeg dro tilbake for å lete - det var jo ingenting jeg kunne ha gjort uansett. Samtidig kan jeg heller ikke gjøre noe med det i dag, så jeg får bare akseptere at jeg valgte å dedikere kvelden til å lete etter en mobil jeg ikke hadde sjans å finne. Jeg vet at de fleste ville ha gjort det samme da, men det er så irriterende når jeg vet at det ikke egentlig var noe vits. Kunne heller bare bestemt meg for å ha en fin kveld til tross for det!

Uansett - det var en fyr som tok mobilen, han sa det var fordi han så at jeg mistet den, men da burde han ha levert den til de på stasjonen og ikke tatt den med hjem. Find my iphone er ihvertfall en livredder - bare veldig irriterende at den ikke funker når telefonen er avslått. Jeg trenger selvfølgelig å få tilbake mobilen i kveld, hvis ikke er det umulig for meg å våkne i morgen tidlig. Rart hvor avhengig vi er av en sånn liten dings. Jeg hater det egentlig. Hvordan man føler seg når man ikke har den i nærheten. Men så er det så mye bra med den også. Alt er bare så enklere når man har den - å ta kontakt med folk, finne frem, sjekke konto, ta bilder... Dere vet.

En annen ting er at jeg alltid stresser med mobilen når jeg er ute - jeg er alt for distré og vimsete. Jeg takler ikke å ha ansvar for div ting som vesker eller jakker, og i hvertfall ikke andre sine ting når jeg er ute - det går bare ikke. Den eneste veska jeg kan ta med er en som er liten nok til å bare ha over skuldra, og da er den der hele kvelden. Kortet mitt og en leppestift er mer enn nok for meg. 

Jeg skulle egentlig møte fyren som fant (eller tok) mobilen tidligere i dag, men han kom selvfølgelig ikke. Jeg skal få han til å levere den til en stasjon slik at jeg bare kan dra å hente den. Så kan jeg kanskje nyte litt av fridagen min også - det vil si å ligge i badekaret, høre på musikk og slappe helt av. Endelig har jeg badekar som jeg alltid har irritert meg over at vi ikke har hjemme på dager som dette. 

Processed with VSCOcam with b1 preset


kommentarer: 0
Legg igjen en kommentar

hits