MY FAVORITE HAIRSTYLE

  • Skrevet 05.03.2016
  • Klokken 00:44

Enten jeg bruker slettetang eller bare har fått det av å ha flette i håret - så er det ingen tvil om at jeg synes håret mitt er finest med bølger. På bildene over har jeg brukt slettetang for å få bølgene, og det synes jeg funker best hvis man vil ha litt "finere" bølger. Som jeg har skrevet før bruker jeg flette hvis jeg vil ha en mer naturlig look. Det sliter i tillegg ikke på håret, så hvis du ofte bruker varme på håret ditt for å lage bølger/krøller ville jeg heller ha anbefalt å teste det ut først! 

Nå sitter jeg å skyper med Mathilde, som jeg har gjort de siste timene siden jeg kom hjem fra jobb, og skal straks sooove! I morgen jobber jeg faktisk, men det er heldigvis tidlig så jeg har store deler av lørdagen fri! 

// Favorite hairstyle - waves! Whether it's from wearing braids or using the straighteners, waves are definitly my favorite hairstyle. It's easy to make the mistake of thinking that it's very time consuming when it doesn't have to be at all - I only use about five minutes in the morning if I use my straightener and basicilly no time if I've had a braid during the night or for some hours. It's honestly so simple!

Right now I'm skyping with Mathilde, which I've been doing since I got home from work, and I'm soon going to beeed! I'm actually working tomorow, but luckily it's early so I have the rest of the Saturday off! 

Processed with VSCOcam with c1 preset


kommentarer: 2
Henriette Celin

05.03.2016 kl.03:37

En nydelig frisyre! og elsker headeren din btw. Kjempe stilig^^

du er utrolig pen<3

Marte Fredriksen

05.03.2016 kl.19:24

Henriette Celin: Tuuuusen takk <3

Legg igjen en kommentar

hits